Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

montse morilla

divulgació. Dansa. creació efímera.

  • 0
    Mecenes
  • 0
    mensuals
  • 0.0
    total

especial Nadal EN MOVIMENT

cançons no nadalenques que també fan Nadal (a la meva curiosa manera)
La festa comença molt abans que arribeu. Anticipada. Mentre arranjo l'espai on ens reunirem, on menjarem i xerrarem i, per descomptat, on ballarem plegats, jo ja l'estic gaudint. Quan encara esteu de camí ja gaudeixo de la vostra arribada.

Avui m'he trobat immersa en la banda sonora de la meva pròpia pel·lícula, en aquell moment on es mostra només un estat d'ànim, un sentiment. I llisco i giro i em balancejo entre la cuina i el menjador, entre plats i copes i viandes... I avui tot sona antic, i dolç i les cançons més lentes i enyorades es barrejen amb d'altres més juganeres, més animades... totes màgiques.

Cançons per gaudir de la sensació, del moviment -el que cuida i regenera-, i del moment on el cos es deixa endur... Ja ho sabeu, són les que m'agraden. Potser després en sentirem d'altres, tots plegats... Ara, ni nadales, ni hits, només cançons no nadalenques que també fan Nadal (a la meva curiosa manera).

Espero que gaudiu tant com jo d'aquestes estones, quan espereu per obrir la porta i veure aquells somriures que heu enyorat... i de la trobada... Molt bon Nadal!

Montse
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat