Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

montse morilla

El món des del cos.

In.Quieta pels Drets Humans

Preparar la performance s'ha convertit per a mi, per a nosaltres, en un símbol del moment, en la nostra forma de contribuir a mantenir viva la cultura
En temps com aquests no tenim cap certesa. El proper dissabte 5 de desembre potser tindrem sort i podrem realitzar la nostra Acció Inquietant en el marc del Festival de Cinema de Drets Humans de Barcelona.

Us explico: l'escriptora Noemí Duran presenta la seva companyia La In.Quieta a l'exposició del seu treball sobre la situació de les dones a Istambul, i jo tinc la sort de participar en la seva primera acció, i aportar la meva visió com a dona, com a ballarina, i com a enamorada del món oriental.

Preparar la performance s'ha convertit per a mi, per a nosaltres, en un símbol del moment, en la nostra forma de contribuir a mantenir viva la cultura: tot el treball de reflexió, de preparació, tot el treball amb el nostre cos poètic i totes les reivindicacions que en volem fer destil·lades en un acte simbolic. Val la pena llençar-s'hi en cos i ànima, malgrat totes les incerteses. 

Aquests dies podeu veure al MACBA l'exposició sobre el treball de la Fina Miralles. Ella és el nostre referent, i ens mostra com de poderoses són les imatges encarnades: elaboren pensament, connecten amb l'inconscient i desperten consciència.

Serà un petit acte, una acció simbòlica. I sí, esperem que sigui in.quietant.