Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

montse morilla

El món des del cos.

La Cumparsita

Que el terra, net, no queda, d’acord. Però, la passió que hi poso és espectacular.
Voleu saber un secret? M’encanta escombrar casa meva. I direu, “doncs estupendu, no té cap interés per a mi, això! què n’haig de fer, jo, que a tu t’agradi escombrar... com si t’agrada rentar plats o pentines el teu gat!” I jo us diré que rentar plats també m’agrada força i que no en tinc, de gat.

Jo, feliç de mi, vaig començar a gaudir del fet d’escombrar la casa ja de ben joveneta. El terra quedava igual (o pitjor), però jo ho gaudia infinitament. El motiu? M’havien regalat un disc de l’Enrique y Ana. Que igual si teniu menys de 40 anys no teniu ni idea de qui eren, però aleshores eren la bomba. I quan em feien escombrar, ja em tenieu a mi amunt i avall del menjador, escombrallant-ho tot,que hasta cantava! I això que jo, cantar, en general, no canto.

I ara? Doncs ara igual, però a base de La Cumparsita d’en Juan D’Arienzo, que serà del segle passat però, què voleu que us digui: és una meravella i jo em sento com la prota de Perfume de Mujer ballant amb l’Al Pacino. Que el terra, net, no queda, d’acord. Però, la passió que hi poso és espectacular.

Us ho explico perquè em sembla que a molta gent no sap com n’és de genial, escombrar... I crec que és perquè no ho han fet mai escoltant La Cumparsita... 


https://open.spotify.com/track/2joB3G4b527szRVC6L5VYL?si=DwblYT3ERrCFqaRo8UIwPQ